Ändrad den Wed, 03 Apr 2024 vid 09:07 AM

Vad ska jag göra om jag får larm om att SSO är offline?

Om du får ett larm om att en eller flera SSO:er har tappat kontakten med din anläggning och slutat skicka data så gör följande:

1. Kontrollera att produkt-id som listas i larm-mail stämmer överens med de serienummer på de SSO:er som sitter monterade på anläggningen. Om en eller flera SSO:er av någon anledning har bytts ut men inte manuellt tagits bort ur systemtopologin i EnergyCloud så utlöser detta larmet.
    1. Du hittar Systemtopologin under SYSTEMINSTÄLLNINGAR.
    2. Du tar bort gamla SSO:er genom att trycka på minustecknet längst till höger om det produkt-id eller serienummer som tillhör den gamla SSO:n. Tryck sedan på UPPDATERA SYSTEMTOPOLOGI.
  2. Kontrollera att diod på undersida av SSO lyser med ett fast sken.
    • Om den lyser med ett fast sken, tryck in reset-knappen på EnergyHub i 10 sekunder och vänta sedan 5 minuter på att systemet startar om. Om den fortsatt inte rapporterar data i EnergyCloud, starta om systemet genom att bryta AC-strömbrytare till EnergyHub, vänta 5 minuter och sedan starta upp EnergyHub igen.
    • Om den blinkar, kolla vad blinkningar indikerar och kontakta din installatör
    • Om den inte lyser alls, kontakta din installatör.

Vi vill ständigt förbättra innehållet i Kunskapsdatabasen och uppskattar därför om du lämnar feedback på våra artiklar. Finns all information du behöver, är det något som borde förtydligas eller saknas information som skulle underlätta installation eller användning av Ferroamp-systemet i allmänhet?  Feedback lämnar du genom att svara på om artikeln var till hjälp nedan.

Om du behöver komma i kontakt med Ferroamp för teknisk support eller frågor om systemet gör du detta genom att skapa ett ärende här.